Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Βραβείο σε μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Μ. Παναγίας

Το Δ1 τμήμα του Δ.Σ. Μεγάλης Παναγίας με το δάσκαλό τους Γιάννη Κίκα συμμετείχε στο «Ευρωπαϊκό Έτος Καταπολέμησης της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού»μέσω του προγράμματος etwinning. Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.Αποτελέσματα Εθνικού διαγωνισμού eTwinning με θέμα: «Ευρωπαϊκό Έτος Καταπολέμησης της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού»

Η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning (ΕΥΥ), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους νικητές του εθνικού μαθητικού διαγωνισμού δημιουργίας αφίσας με θέμα την Καταπολέμηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού! που διοργάνωσε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για το Ευρωπαϊκό Έτος 2010
Στον διαγωνισμό είχαν δικαίωμα να υποβάλλουν συμμετοχή μαθητές από εγγεγραμμένες ελληνικές σχολικές μονάδες στο eTwinning οι οποίες:
• είτε υλοποιούν σχετικό eTwinning πρόγραμμα
• είτε εκπαιδευτικοί τους είναι εγγεγραμμένα μέλη της Κοινότητας για το Ευρωπαϊκό Έτος
• είτε οι εκπαιδευτικοί τους συμμετέχουν στο διαδικτυακό μάθημα της ΕΥΥ με θέμα τη Φτώχεια και τον Κοινωνικό Αποκλεισμό.
Τα έργα των μαθητών αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη επιτροπή που συστάθηκε από την Υφυπουργό Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ, για την αξιολόγηση τους.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ως εξής:
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Βραβείο δίνεται στο έργο με αριθμό 39 του Δ1 τμήματος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ με θέμα : «Όλα τα παιδιά της γης έχουν δικαίωμα στη ζωή.»

Η ΑΦΙΣΑ ΜΑΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: