Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Μαθητικό Προσυνέδριο Χαλκιδικής-Πολύγυρος

Την Τετάρτη 16-3-2011 πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής στον Πολύγυρο. Το πρόγραμμα καθώς και φωτογραφικό υλικό από το προσυνέδριο Χαλκιδικής βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.math-syn-pli.gr/


Ο ενθουσιασμός των μαθητών και μαθητριών είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα. Παρουσίασαν τις εργασίες τους αξιοποιώντας τις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) σε μαθητικό κοινό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας με συντονιστές στο προεδρείο μαθητές και μαθήτριες.  Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι 250 μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετακινήθηκαν με τους εκπαιδευτικούς τους από την παραθαλάσσια Ουρανούπολη, την Ορεινή Χαλκιδική, Μουδανιά και Ορμύλια στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου για την παρουσίαση των εργασιών τους. Η θεματολογία ήταν ποικίλη από την ιστορία της Rock μουσικής, τη δημιουργία σχολικών ιστολογίων, την ανάδειξη τοπικών μνημείων και εθίμων ως την αξιοποίηση με ιδιαίτερη δεξιότητα και γνώση ελεύθερων λογισμικών.

Θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες και πολλές ευχαριστίες στους συντελεστές της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: